עוף שלם, עוף

rokah_recipe-page3

עוף קורניש מעושן וצלוי

cooking

קטגוריה

hourglass-1

זמן הכנה

1 שעה

chef-1

דרגת קושי

קל

cutlery-1

מספר סועדים

4

מנה אלגנטית, מלאת טעם ולחה, המתכון הזה לעופות הקורניש חן מעושנים וצלויים הוא שינוי מענג לטעם של העוף הצלוי המסורתי. תרנגולות קורניש חן הן זן קטן יותר של עוף המושלמות עבור מנות אישיות לאירוע הבא שלך או לארוחת הערב המשפחתית. מעשנים את העופות כדי להחדיר את טעם העישון לתוך הבשר ואז צולים אותם עד שהעור פריך וזהוב.

מצרכים למתכון

  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 עופות שלמים
  • 6 שיני שום קטושות
  • 1/2 כף תערובת עשבי טיפול איטלקיים (אורגנו, בזיליקום, רוזמרין וכו')
  • 1 כפית מלח
  • 1 כרישה חתוכה גס
  • 1 לימון פרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף ציר עוף
  • 2 גבעולים של רוזמרין
  • 4 גבעולים של תימין

      הוראות הכנה

      טפחו על העופות בעזרת נייר סופג כדי לייבש את השטח.

      הניחו את הכרישה, הרוזמרין, הטימין, השום והלימון במחבת מברזל יצוק. הניחו את העופות מעל ואז טפטפו שמן זית על העוף לאחר הייבוש בעזרת נייר סופג.

      בקערה קטנה ערבבו את ציר העוף, תערובת עשבי התיבול האיטלקיים, המלח והפלפל.

      תבלו את העופות בעזרת תערובת התיבול מבפנים ומבחוץ, ואז העבירו לגריל.

      הדליקו את המעשנה/גריל שלכם וחממו מראש ל -93 מעלות צלזיוס. אם אתם משתמשים בגריל גז או פחם, הגדירו אותו לחום נמוך ועקיף.

      עשנו את התרנגולות למשך שעה, ואז העלו את הטמפרטורה ל -118 מעלות צלזיוס וצלו במשך 35 עד 45 דקות, עד שתגיעו לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס.

      טיפ: סובבו את העופות כל 20 דקות כדי להבטיח השחמה אחידה.

      הוציאו את העופות מהגריל, תנו להם לנוח במשך 20 דקות ואז הגישו חם.

      גלילה לראש העמוד