מתכונים למעשנת

אם הגעתם לכאן, כנראה שכבר הבנתם את הפוטנציאל האדיר שיש למעשנת שלכם בהכנת בשר, דגים ואפילו ירקות כמו מקצוענים. גם אם הבנתם את זה, יכול להיות שאינכם בטוחים עדיין איך להתחיל ומה כדאי לנסות להכין, חיפשתם מתכונים למעשנת ביתית ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

כמומחים למוצרי להבה וחובבי עישון בשר מושבעים, ריכזנו עבורכם מתכונים לעישון בשר ודגים במעשנת, שיוצאים לא פחות ממושלמים – בכל פעם. 
תמצאו כאן מתכונים למעשנת בכל הרמות, ממתחילים למתקדמים, בשר, עוף דגים ואפילו ירקות.

מה אתם מבשלים היום?

מתכונים יש אין-סוף. אבל רובנו מחפשים את הפשטות. את הדרך הקלה להגיע ליעד מבלי להסתבך עם רשימת מוצרים ארוכה ומפחידה. הרבה מאיתנו אוהבים את הבשר “כמו שהוא” ולא רואים צורך בהוספת תבלינים ורטבים שונים. וכמו שאנחנו אוהבים לומר – בשר טוב ואיכותי לא צריך שום תוספת.

ריכזנו עבורכם רשימת מתכוני בסיס, בכדי קודם כל לתת לכם את הכלים והידע כיצד להתייחס ולהכין כל סוג נתח, בדרך הפשוטה ביותר המביאה לתוצאות הטובות ביותר – כאשר המצרכים הדרושים במתכון לא עולים על שלושה: בשר, שמן זית ופלפל שחור גרוס.

זיכרו – הדבר החשוב ביותר אחרי איכות הבשר היא דרך העשיה ולא התיבול! כמה שהעשייה תהיה איטית יותר תוכלו לדייק יותר ולפספס פחות. וכמובן – עישון איטי מביא רמת טעמים וארומה אחרת לגמרי, מרקם עסיסי ורך, ומידת עשייה זהה מקצה הנתח ועד למרכזו. Win. Win. Win.

בריסקט מעושן

בריסקט מעושן – חזה בקר מתכון מנצח

אנטריקוט מתכון

אנטריקוט מתכון מנצח

סטייק סינטה

סטייק סינטה – מתכון למביני עניין

חזה אווז מעושן

חזה אווז מעושן

סלמון מעושן

סלמון מעושן מתכון

עוף שלם במעשנת

עוף במעשנת – עוף שלם מעושן בסגנון אמריקאי

עוף שלם ברוטב סאטה אינדונזי

עוף שלם במעשנה – סאטה עוף בסגנון אינדונזי

גלילה לראש העמוד